Snel in contact komen? 0229 - 284 690 Support
  • On-premise telefonie

NexusOn-premise
telefonie

On-premise telefonie

Er zijn situaties denkbaar waar VoIP (Cloud) telefonie niet de juiste oplossing biedt. Als een organisatie geen behoefte heeft aan de functionaliteit die VoIP biedt en een eenmalige investering meer gewenst is dan maandelijkse bedragen, kan altijd gekozen worden voor een telefooncentrale op locatie.

Nexus biedt hiervoor de telefooncentrales van Panasonic. Toen in 1996 de ISDN telefonie in Nederland door KPN op de markt werd gebracht, heeft Nexus vele Panasonic ISDN telefooncentrales geleverd.

Enkele klanten gebruiken tot op de dag van vandaag nog diezelfde telefooncentrales. Een grote internationale Retail keten met inmiddels meer dan 1000 winkels gebruikt sinds de oprichting in 1993 Panasonic telefooncentrales van Nexus. Inmiddels heeft deze klant de grootste vaste Panasonic telefonieomgeving in Europa van enkele duizenden toestellen en maakt deze nog steeds gebruik van de dienstverlening van Nexus. Daar zijn wij uiteraard enorm trots op!

Meer informatie

Nexus heeft ruime ervaring met het opzetten en beheren van On Premise telefonie. Of het nu gaat om een eenvoudig telefoonnetwerk of om een complex ontwerp met meerdere locaties; wij maken een oplossing die bij uw onderneming past!

Bel 0229-284 690 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Nexus kan de totale ICT van middelgrote bedrijven op zich nemen. Hieronder moet worden verstaan:

  • Advisering met betrekking tot nieuw aan te schaffen apparatuur
  • Opzetten van beveiligde verbindingen tussen medewerkers en bedrijf of tussen meerdere vestigingen
  • Levering van apparatuur en infrastructuur
  • Beveiliging van bedrijfsgegevens
  • Preventief onderhoud van werkstations, netwerkservers en voice netwerken
  • Levering van Cloud diensten